Pos Kategorije 2D/3D Kristali Graviranje Pokali in nagrade Energetski simboli
Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila.
Fizična oseba je tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Podjetje ARTIS 3D d.o.o. medsebojne obveznosti pri nakupih ureja na podlagi splošnih pogojev zakona o varstvu potrošnikov.

CENE IN DDV

Vse cene so v evrih in vključujejo ustrezno stopnjo davka na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko spletne trgovine ARTIS 3D d.o.o.

Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb v spletni trgovini ARTIS 3D d.o.o..
Tekstovne napake so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Varstvo potrošnikov:
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

AKCIJE IN POPUSTI

Ob nakupu izdelkov, ki imajo grafično oznako "Akcija " velja, da je izdelek cenejši za označen %. Popust se bo avtomatično upošteval v košarici po izbiri omenjenih izdelkov.

Popust za izdelek velja izključno za blago na zalogi in z ustrezno oznako o popustu. V primeru, da je blago pošlo oziroma je odprodano, popust ni mogoče uveljavljati. Pri časovno omejenih akcijah velja popust do njenega izteka. Popusti se med seboj ne seštevajo.

NAROČILO


Sprejeta naročila v trgovini ARTIS 3D d.o.o. se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena. Potrošnik lahko s telefonskim preklicem ali elektronskim sporočilom naročilo odpove v 2 urah po oddaji.

Odstop od naročila
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in v nespremenjeni količini, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Zavrnitev naročila

Trgovina ARTIS 3D d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki s katerimi razpolaga ne more izvesti, zavrne, potrošnik pa ne more zahtevati njeno izpolnitev.

Obdelava naročila
Trgovina ARTIS 3D d.o.o. bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela takoj po prijemu. Pri izbiri opcije plačila "na naš transakcijski račun", bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu finančnih sredstev. Pri oddaji več zaporednih naročil v istem dnevu (isti kupec, enak dostavni naslov) jih bomo združili v enega, v kolikor ni podana drugačna zahteva.

Hranjenje naročila

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika, le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov info@artis3d.si ali pisno na ARTIS 3D d.o.o., Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana.

DOSTAVA IN PREVZEM


Dobavni rok prične teči naslednji delovni dan ob 9. uri. Trgovina ARTIS 3D d.o.o., bo ob tej uri pričela z izvajanjem aktivnosti, potrebnimi za realizacijo.

Način dostave in rok dobave
Naročeno blago pripravimo in odpremimo v 1-5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila.
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Pri avansnem plačilu na TRR podjetja bo postopek odpreme stekel po prejemu plačila.
Osebni prevzem na sedežu podjetja je možen po prejemu obvestila s katerim potrjujemo, da je vaše blago pripravljeno. Prevzamete ga na naslovu: ARTIS 3D d.o.o., Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana.

Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke.
Redno dostavo blaga bomo zaračunali na podlagi cenika Pošte Slovenije. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno uslugo zaračunava provizijo po svojem internem ceniku.

Pri plačilu po predračunu vam dostavna služba dostavi paket brez dodatnih stroškov.

Dodatne opcije pri dostavi blaga:
Dostava do 10. ure - če želite prejeti paket do 10. ure
Dostava po 16. uri - če želite prejeti paket po 16. uri.

Če izberete čas dostave, se strošek pošiljanja poveča za 1,0 eur. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe pri naročilu.

Dostava po 16. uri ni na voljo na vseh poštah. Če Vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

V primeru, da ste oddali naročilo in niste prejeli obvestila oz. elektronskega sporočila nas o tem obvestite.

PLAČILNI POGOJI


Za nakupe v naši spletni trgovini nudimo naslednje plačilne pogoje:
Plačilo po predračunu (avans) - plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila in predhodne izbire omenjene opcije. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko naročila.

Plačilo po povzetju - pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno uslugo zaračunava provizijo.

Plačilo ob osebnem prevzemu - plačilo lahko izvedete z gotovino ali kreditnimi karticami.

VELJAVNOST PONUDBE

Cene za izbrano blago veljajo ob nakupu in oddaje naročila preko naše spletne trgovine.

REKLAMACIJA BLAGA

Prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije poškodbe blaga, dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi trgovina ARTIS 3D d.o.o. ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljalec dolžan podpisati. V primeru poškodbe nam v vednost pošljite sporočilo na naš elektronski naslov info@artis3d.si.

Odprto in uporabljeno blago
Izdelke kupec kupi in uporabi izkjučno na lastno odgovornost. Izdelkov, ki so odprti, uporabljeni ali kako drugače spremenjeni ne sprejemamo nazaj.

Prikrite in stvarne napake
Reklamacijo rešujemo skladno z zakonsko uredbo o stvarnih oziroma prikritih napakah.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik se prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
Za vse spore je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.


Upravljalec spletne trgovine Artis3d.si:

ARTIS3D, trgovina in storitve, d.o.o.
Pod hribom 8a, Ljubljana

Davčna številka: 53357612
Matična številka: 6142753000

Številka vpisa: SRG 2012/12925 z dne 3.4.2012 pri Okrožnem sodišču v Ljubljani
TRR: SI56 6100 0000 3517 761 odprt pri Delavska hranilnica d.d. Ljubljana

Telefon: 041 717 647
E-mail: info@artis3d.si
KONTAKT
ARTIS 3D d.o.o. | Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana | +386 (0)41 717 647 | info@artis3d.si
Izdelava: MMstudio