Pos Kategorije 2D/3D Kristali Graviranje Pokali in nagrade Energetski simboli
ARTIS 3D d.o.o., Pod hribom 8a, Ljubljana

ARTIS 3D je mlado podjetje, ki se ukvarja z laserskim graviranjemv kristalnekocke različnih velikosti in oblik. Take kocke so lahko unikatno čisto posebno osebno dariloali pa reprezantativni namizni okras v podjetjih,saj izdelujemo različne motive:priznanja,grbe, 2D ali 3D fotografij oseb, živali predmetov ali izdelkov, znaki in logotipi podjetij,s katerim smo prijetno presenetili že mnogo obdarovancev.

Izbira motiva je takorekoč neomejena, gravuro pa lahko naredimo po znanih vnaprej izbranih tematskih motivih (osebni, verski, praznični), vaši fotografiji ene alivečih oseb. Za poseben učinek globine lahko predmetre ali osebe slikamo s posebno kamero s treh strani. Pri vseh motivih lahko izbirate izširokega spektra oblik in velikosti, pohvalimo pa se lahkozvisoko kvaliteto in pristopno ceno.Vsi izdelki so v lični praktičniembalaži.

Graviramo tudi imena, napise znake in fotografije na dog tage ( vojaške identifikacijske plošćice), pet tage (ploščice za domače živali),obeske, ure, nožein podobno.

Nudimo tudi izbor klasičnih pokalov in medalj, poleg tega pa še pokalov in trofej izdelanih iz kristala. Naši kristalni pokali so stilnega izgleda ter zelo atraktivni in sofisticirani na izgled.
KONTAKT
ARTIS 3D d.o.o. | Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana | +386 (0)41 717 647 | info@artis3d.si
Izdelava: MMstudio